Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Focaccia
- 30 - 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
of 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato -
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo - 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di farina di forza (manitoba)
- 10 g di sale + q.b.
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 250 g di patate di media dimensione (vedere consigli)
Terminare la preparazione
- 1 - 2 rametti di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2719 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 106.5 g
- Vetten
- 19.3 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia di patate in padella
1j
Frittelle di patate aromatiche
45 Min
Crostata salata tricolore
1j 30 menit
Frittata di zucchine (TM6)
50 menit
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1j
Lasagne ai funghi e crema di patate allo zafferano
1 Std. 40 Min
Pizzette
3 Std. 40 Min
Torta di paccheri in piedi con prosciutto e piselli
1j 30 menit
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1j 20 menit
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2j
Focaccia barese TM6
4 Std.
Pizza barese ai pomodorini
2j