Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Focaccia
- 30 - 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
of 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato -
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto di orzo - 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di farina di forza (manitoba)
- 10 g di sale + q.b.
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 250 g di patate di media dimensione (vedere consigli)
Terminare la preparazione
- 1 - 2 rametti di rosmarino, gli aghi lavati ed asciugati
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2719 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 106.5 g
- Vetten
- 19.3 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia barese TM6
4 Std.
Pizzette
3h 40min
Girelle di pizza al prosciutto
2 Std. 30 Min
Focaccia morbida
4 Std.
Panini semidolci
1 Std. 30 Min
Focaccia a bastone
5h
Piccoli calzoni TM6
4 Std. 30 Min
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1 godz.
Treccine allo yogurt
6 godz. 30 min
Focaccia patate e rosmarino
1 godz.
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3 Std. 30 Min
Parmigiana di patate
2 Std.