Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema gianduia
- 60 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato
of ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 10 - 20 g di cacao amaro in polvere
- 60 g di nocciole tostate
- 80 g di latte parzialmente scremato
- 170 g di cioccolato al latte a pezzi
- 60 g di olio di arachidi
Crema mascarpone
- 100 - 120 g di zucchero
- 100 g di tuorli
- 500 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- 30 di wafer al cioccolato
- latte q.b.
- cacao in polvere, a piacere
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 4183.1 kJ / 999.8 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 76.5 g
- Vetten
- 70.5 g
- Verzadigd vet
- 25.7 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 171.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza di Pasqua
3h
Yogurt al cioccolato
13h
Fairy bread (Pane fatato)
7 godz.
Panini ranocchio
3h 30min
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40 min
Cheesecake al limone e lime
5h
Bombette di Carnevale ripiene
1h
Maionese ai peperoni
15min
Ciambelline
1h
Biscotti spritz al cioccolato e noci pecan
1h
Torta gianduia (senza glutine)
1h
Cheesecake al tiramisù
6h 30min