Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- ½ limone, preferibilmente biologico
- 100 g di zucchero
- 200 g di biscotti tipo frollini, a pezzi
- 80 g di burro molto morbido, a pezzi
Crema ai formaggi
- 50 g di latte
- 6 g di gelatina in fogli
- 250 g di mascarpone
- 300 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Composta di ciliegie
- 50 g di zucchero
- 300 g di ciliegie snocciolate
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1674.6 kJ / 400.2 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 31.6 g
- Vetten
- 28.8 g
- Verzadigd vet
- 15.7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 321.6 mg
Alternatieve recepten
Gelato al parrozzo
10h 30min
Mousse al cioccolato con le pere
3 Std.
Tortino al cioccolato con cuore fondente
50 Min
Crema al cioccolato e fragole (TM6)
20 Min
Tortino con il cuore morbido al lampone
3h 30min
Cream tart al cioccolato
8 godz.
Panna cotta alle pesche
3 Std. 15 Min
Plumcake al cioccolato e pere
1 Std.
Crema al limone con mirtilli
1 Std.
Crostata al cioccolato e lamponi
2 Std.
Cheesecake al tiramisù
6h 30min
Torta estasi
45 Min