Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g di nocciole sgusciate
- 220 g di zucchero grezzo
- 150 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 1 cucchiaio di cacao amaro in polvere
- 5 uova
- 180 g di burro a pezzi (2-3 cm) + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1000 g di acqua
Terminare la preparazione
- 100 g di cioccolato fondente a pezzetti (1-2 cm)
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2067 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 40.9 g
- Vetten
- 32.5 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Torta cuore soffice panna e caffè
4 godz. 30 min
Millefoglie di patate, Parmigiano Reggiano e timo
55 Min
Torta marmorizzata al Varoma
2 Std.
Torta al limone cotta a vapore
2h 20 min
Torta noci e caffé al vapore
1 godz. 10 min
Torta pistacchi e mandorle al Varoma
2h 30 min
Crostata ai 3 cioccolati (senza glutine) di Damiano Carrara
4 Std.
Muffin sacher al Varoma
30 min
Bibita ACE (TM6)
6 Min
Muffin cioccolato e cocco al Varoma
1 Std.
Torta mele e zenzero al Varoma
2 Std.
Chiffon cake al cioccolato a Varoma (senza lattosio)
2 Std.