Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Riso per sushi
- 100 g di riso per sushi
- 1200 g di acqua + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di aceto di riso + q.b.
- 1 cucchiaino di zucchero
Nighiri
- 80 g di filetto di salmone fresco (adatto per l'uso a crudo, vedere consigli), a fettine
- 80 g di tonno fresco (adatto per l'uso a crudo, vedere consigli), a fettine
Hosomaki
- 2 fogli di alga nori (20x20 cm)
- salsa di soia q.b. per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2728 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 86.5 g
- Vetten
- 16.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sushi donuts
50min
Noodles con gamberi e avocado
35min
Riso al curry gamberi e verdure
40min
Spaghetti di soia con verdure e gamberi
50min
Hosomaki
2h
Uramaki (per 1 persona)
1h 30min
Hosomaki (Modalità cuoci riso)
2h 30min
Sushi di verdure raw
8 godz. 30 min
Sushi allo spada affumicato
55min
Pokè bowl al salmone
35min
Uramaki di salmone
2h 30min
Spaghetti di riso gamberi e verdure
35min