Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Riso per sushi
- 100 g di riso per sushi
- 1200 g di acqua + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di aceto di riso + q.b.
- 1 cucchiaino di zucchero
Nighiri
- 80 g di filetto di salmone fresco (adatto per l'uso a crudo, vedere consigli), a fettine
- 80 g di tonno fresco (adatto per l'uso a crudo, vedere consigli), a fettine
Hosomaki
- 2 fogli di alga nori (20x20 cm)
- salsa di soia q.b. per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2728 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 86.5 g
- Vetten
- 16.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pop corn al caramello
1h
Pokè bowl al salmone
35min
Uramaki di salmone
2h 30min
Sushi donuts
50min
Baozi brasati
1h 30min
Uramaki (per 1 persona)
1h 30min
Sushi allo spada affumicato
55min
Hosomaki (Modalità cuoci riso)
2h 30min
Hawaian Poke Bowl
35min
Sushi di verdure raw
8h 30min
Ravioli cinesi
1h
Ravioli di gamberi al vapore
1h 15min