Focaccia primavera

Focaccia primavera

4.8 89 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
4 porzioni

Ingrediënten

Impasto
  • 220 g di acqua a temperatura ambiente
  • 1 cucchiaino di zucchero
    1 cucchiaino di malto in polvere
  • 6 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 250 g di farina manitoba
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
  • rucola fresca, a piacere
  • pomodori a fette, a piacere
  • prosciutto crudo a fette, a piacere
  • Parmigiano Reggiano in scaglie, a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 67.5 mg
Eiwitten 13.5 g
Calorieën 1771 kJ / 423.5 kcal
Vetten 8.6 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraten 72.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...