Dorayaki con crema di fagioli azuki

Dorayaki con crema di fagioli azuki

3.4 22 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 13u.
16 pezzi

Ingrediënten

Anko (crema di fagioli azuki)
  • 300 g di fagioli azuki rossi secchi ammollati e scolati (vedere consigli)
  • 1650 g di acqua
  • 150 g di zucchero grezzo di canna
  • 1 pizzico di sale
  • 20 g di mirin (optioneel)
Dorayaki
  • 2 uova
  • 40 g di zucchero
  • 20 g di miele millefiori
  • 20 g di mirin
  • 120 g di acqua
  • 200 g di farina tipo 00
  • 1 pizzico di sale
  • 5 g di bicarbonato di sodio sciolto in 1 cucchiaino di acqua
    2 g di lievito in polvere per dolci, sciolto in 1 cucchiaino di acqua

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Natrium 0.1 mg
Eiwitten 2.9 g
Calorieën 560.1 kJ / 133.8 kcal
Vetten 27.8 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 0.4 g
Koolhydraten 24.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...