Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Anko (crema di fagioli azuki)
- 300 g di fagioli azuki rossi secchi, ammollati e scolati (vedere consigli)
- 1650 g di acqua
- 150 g di zucchero grezzo di canna
- 1 pizzico di sale
- 20 g di mirin (optioneel)
Dorayaki
- 2 uova
- 40 g di zucchero
- 20 g di miele millefiori
- 20 g di mirin
- 120 g di acqua
- 200 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
-
5
g di bicarbonato di sodio, sciolto in 1 cucchiaino di acqua
of 2 g di lievito in polvere per dolci, sciolto in 1 cucchiaino di acqua
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 560.1 kJ / 133.8 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 0.1 mg
Alternatieve recepten
Pop corn al caramello
1h
Muffin glassati
1h
Crêpes (senza lattosio)
1h
Sfogliatelle ricce
5h
Mini donuts
4h
Mini cheeseburger
2 Std. 40 Min
Pastella per crêpes al cacao
1h
Onigiri
1h
Pancake alla vaniglia e cannella
35min
Crêpes al cioccolato (senza glutine)
35min
Pancake (senza lattosio)
35min
Waffles alla panna
1h 15min