Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g di farina di mandorle
- 100 g di burro a pezzi
- 80 g di zucchero
- 275 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 uovo
- 250 g di crema gianduia
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1258.2 kJ / 300.7 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 37.9 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 120.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cantucci bicolore
2h
Pasta frolla
1 godz. 10 min
Sbriciolata di biscotti alla crema gianduia e mascarpone
7ωρ.
Rose del deserto
45 min
Sbriciolata di mandorle, ricotta e amaretti
1h
Sbriciolata con crema di pistacchi
1 godz. 30 min
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1h
Sbriciolata ai mirtilli
1h
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45 min
Sbriciolata alla ricotta e cioccolato (senza glutine)
1h
Sbriciolata con confettura di albicocche (senza lattosio)
1h
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55 min