Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 30 g di zucchero
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di farina tipo 00
- 30 g di strutto
- 80 g di Marsala secco
- 10 g di aceto di vino
- 1 pizzico di sale
- 2 tuorli
-
5
g di cannella in polvere
of 5 g di cacao amaro in polvere - olio di arachidi
Ripieno
- 200 g di zucchero
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 600 g di ricotta di pecora, ben asciutta
- 200 g di gocce di cioccolato fondente
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 980 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 5.18 g
- Koolhydraten
- 25.28 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 1.26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna panna e fragole
2h
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 Std.
Torta cioccolato e mandorle con ganache al cioccolato bianco
3 Std.
Panna cotta allo zafferano e crema all'arancia
3 Std. 30 Min
Brioches con il tuppo
3 Std.
Frittelle di cavolo nero
30 Min
Pizza carbonara
15 Std.
Hamburger di manzo con melanzane, burrata e pomodorini
3 Std. 30 Min
Tortelloni prosciutto crudo e squacquerone
1 Std. 30 Min
Terrina alla barbabietola e formaggio di capra (TM6)
No ratings
Cannolo scomposto
3 Std.
Asparagi fritti con salsa olandese
1 Std.