Cannoli siciliani

Cannoli siciliani

4.9 14 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
30 pezzi

Ingrediënten

Impasto
  • 30 g di zucchero
  • 1 arancia, preferibilmente biologica la scorza (senza la parte bianca)
  • 250 g di farina tipo 00
  • 30 g di strutto
  • 80 g di Marsala secco
  • 10 g di aceto di vino
  • 1 pizzico di sale
  • 2 tuorli
  • 5 g di cannella in polvere
    5 g di cacao amaro in polvere
  • olio di arachidi
Ripieno
  • 200 g di zucchero
  • 1 arancia, preferibilmente biologica la scorza (senza la parte bianca)
  • 600 g di ricotta di pecora, ben asciutta
  • 200 g di gocce di cioccolato fondente

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 5.18 g
Calorieën 980 kJ / 234 kcal
Vetten 12.5 g
Vezels 1.26 g
Koolhydraten 25.28 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...