Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 30 g di zucchero
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di farina tipo 00
- 30 g di strutto
- 80 g di Marsala secco
- 10 g di aceto di vino
- 1 pizzico di sale
- 2 tuorli
-
5
g di cannella in polvere
of 5 g di cacao amaro in polvere - olio di arachidi
Ripieno
- 200 g di zucchero
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 600 g di ricotta di pecora, ben asciutta
- 200 g di gocce di cioccolato fondente
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 980 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 5.18 g
- Koolhydraten
- 25.28 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 1.26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane alla messinese
30min
Taralli alle cipolle
3h 30 min
Frutta Martorana
27h 30 min
Cuddure con le uova
2óra
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1óra
Liquore di caramello e nocciole
20 min
Char siu bao buns con carote all'aceto
4 godz.
Cassata siciliana
6 Std. 35 Min
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci (TM6)
1h 40 min
Pagnotte di Santa Chiara
5óra
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3óra
Cheesecake alle fragole
4 Std. 30 Min