Apparaten en accessoires
Bianchini sardi
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
25 pezzi
Ingrediënten
-
½ limone, preferibilmente biologico la scorza (senza la parte bianca)
-
20 g di mandorle pelate
-
20 g di nocciole pelate
-
320 g di zucchero
-
100 g di albumi (circa 3)
-
codette colorate (optioneel) q.b.
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pezzo
Natrium
6.9 mg
Eiwitten
0.7 g
Calorieën
258.1 kJ /
61.7 kcal
Vetten
0.9 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
13.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Voi...Noi...Bimby® - OTTOBRE 2024
35 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Zeppole sarde
3u.
Menù: Spaghetti al pomodoro e noci, involtini di carne con verdure
1u.
Moddizzosu di patate
7u.
Tiliccas sarde
2u. 20min
Cinghiale in umido
1u. 45min
Papassini sardi
8u. 45min
Pardulas
8u. 40min
Pabassinas di Mongongiori
1u. 30min
Seadas
1u. 5min
Liquore al mirto
1680u.
Spaghetti alla busara
30min
Polenta morbida con fonduta di Parmigiano Reggiano e tartufo nero
1u. 20min