Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero
of 1 cucchiaino di malto in polvere - 7 - 8 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 400 g di farina di forza
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 200 g di mozzarella a pezzi
-
250
g di passata di pomodoro
of 250 g di polpa di pomodoro a pezzettoni - 200 g di salame piccante, a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3694 kJ / 883 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 80.5 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 17.7 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 120 mg
Alternatieve recepten
Pizza vegetariana arcobaleno
2 Std.
Pizza quattro stagioni
1 Std. 30 Min
Focaccia primavera
3 Std.
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20 Std.
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Pizza diavola
1 Std. 45 Min
Pizza romana bianca
6h 30min
Pizza New York style
3h 50min
Pizza margherita (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min
Pizza napoletana
9 Std.