Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 250 g di biscotti secchi al cioccolato a pezzi
- 100 g di burro a pezzi
Crema
- 30 g di amaretti
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 10 g di gelatina in fogli, precedentemente ammollata in acqua per 10 minuti e strizzata
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 20 g di zucchero
- 170 g di yogurt greco bianco
- 80 g di formaggio fresco spalmabile
Gelatina ai cachi
- 500 g di cachi mela, la polpa a pezzi
- 50 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 30 g di zucchero di canna
- 5 g di gelatina in fogli, precedentemente ammollata in acqua per 10 minuti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1473 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 5.1 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 19.4 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frappè fragole e banana
10min
Frullato leggero
10min
Panna montata al frutto della passione
5min
Cheesecake raw alle fragole
6 Std. 50 Min
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
4h 30min
Cheesecake al cioccolato
9 Std. 30 Min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5 godz. 40 min
Cheesecake cotta alle fragole
5h 10min
Cheesecake pistacchio e caffè
7h 30min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Frullato pera, mela e banana
10min
Cheesecake ai lamponi
3h 20min