Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- origano secco
- 200 g di mozzarella a dadini
- foglie di basilico
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1152.7 kJ / 275.5 kcal
- Eiwitten
- 13.6 g
- Koolhydraten
- 36.7 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 619.3 mg
Alternatieve recepten
Pizza quattro stagioni
1j 30 menit
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min
Pizzette al formaggio di capra
1 godz. 35 min
Focaccia primavera
3sa
Pizza al salmone
1 Std. 15 Min
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20h
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1j 30 menit
Pizza alla marinara
1 godz. 35 min
Pizza diavola
1 Std. 45 Min
Pizza con salame piccante
2j
Pizza margherita (per 1 persona)
1j 30 menit
Pizza napoletana
9h