Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 700 g di patate a pasta farinosa, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di acqua
- 300 g di farina tipo 00
- farina tipo 00 q.b.
- farina tipo 00
Sugo di anatra
- 80 g di sedano a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 160 g di salsicce di maiale fresche, spellate e sgranate
- 300 g di anatra, il petto a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di vino bianco
- 400 g di salsa di pomodoro, preferibilmente datterini
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3176 kJ / 759 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 94.8 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Tortellini ai grani antichi in brodo
1 godz. 30 min
Gnocchi con pastissada
2 godz. 30 min
Minestrone, rollè di maiale con verdure, tortini ai lamponi e muffin
1h 40min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Zelten
2 godz. 55 min
Gnocco al forno con i ciccioli
4h 50min
Castagnole
1h 20min
Olive all'ascolana
55 min
Crema fritta alla veneziana
1 godz. 30 min
Tortellini in brodo
1h 20min
Fettuccine all'abruzzese
1 godz.
Gnocchi al ragù
2 godz. 10 min