Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 700 g di patate a pasta farinosa, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di acqua
- 300 g di farina tipo 00
- farina tipo 00 q.b.
- farina tipo 00
Sugo di anatra
- 80 g di sedano a pezzi
- 70 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 160 g di salsicce di maiale fresche, spellate e sgranate
- 300 g di anatra, il petto a tocchetti (2 cm circa)
- 100 g di vino bianco
- 400 g di salsa di pomodoro, preferibilmente datterini
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3176 kJ / 759 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 94.8 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 6.2 g
Alternatieve recepten
Fagioli con le cotiche
1óra 45p
Crescia sfogliata urbinate
1h 30 min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2óra 30p
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30 min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2óra 30p
Castagnole
1h 20min
Tortellini in brodo
1h 20min
Crema fritta alla veneziana
1h 30 min
Maritozzo romano
11j
Cappelletti reggiani
2óra
Crescia al formaggio
3h 10 min
Strozzapreti pasticciati
1h 40 min