Ravioli burro e salvia

4.7 35 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u.
6 porzioni

Ingrediënten

Ripieno
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
  • 500 g di acqua
  • 250 g di bietole, le foglie
  • 250 g di spinaci baby freschi
  • 5 g di sale
  • 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di ricotta fresca, ben scolata
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Pasta fresca
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 3 uova
  • 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • 50 g di burro
  • 6 foglie di salvia fresca

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 711.7 mg
Eiwitten 20.7 g
Calorieën 2103.2 kJ / 502.7 kcal
Vetten 26.8 g
Vezels 3.7 g
Verzadigd vet 12.2 g
Koolhydraten 45.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...