Cannolo siciliano scomposto

Cannolo siciliano scomposto

4.9 41 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
10 porzioni

Ingrediënten

  • 200 g di zucchero
  • 70 g di pistacchi al naturale sgusciati
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • ½ - 1 cucchiaino di cannella in polvere
  • 600 g di ricotta di pecora ben sgocciolata
  • cialde per cannoli a scaglie, q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 7.5 g
Calorieën 1217 kJ / 291 kcal
Vetten 17.8 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 25.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...