Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di zucchero
- 70 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 600 g di ricotta di pecora ben sgocciolata
- ½ - 1 cucchiaino di cannella in polvere
- cialde per cannoli a scaglie, q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1217 kJ / 291 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 17.8 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Mousse di prosciutto iberico
10 Min
Caponata di pesce spada e melanzane
1h 30 min
Granita di gelsi
15 Min
Cheesecake al cannolo siciliano
8u. 55min
Cannolo scomposto
3h
Cheesecake al tonno e alici con peperoni
9 Std.
Granita al pistacchio
6 Std. 30 Min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1 godz. 5 min
Panelle
1 godz. 25 min
Linguine al nero di seppia
45 Min
Cheesecake alla salsa mou
4 Std. 50 Min
Cheesecake alle arachidi salate
3h 30min