Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di patate farinose, pelate e a fette (3 mm)
- 1 rametto di rosmarino fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 170 g di latte intero
- 20 g di burro a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 819.2 kJ / 195.8 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 9.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 317.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate all'aglio
50 min
Patate schiacciate all'olio extravergine di oliva
50 min
Crema pasticcera
15 Min
Falling Leaves (senza glutine, senza lattosio) di Damiano Carrara
15 godz.
Torta margherita CucinaBarilla
1 Std.
Ananas al rum a Cottura Lenta
2 godz. 40 min
Banane con salsa al cocco e cannella
30 min
Panna montata al frutto della passione
5 Min
Panna montata all'aneto
5 Min
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4 Std.
Impasto per pizza
1 Std.
Crema pasticcera al cucchiaio
15 Min