Crocchette alle patate dolci, Parmigiano Reggiano e prosciutto

Crocchette alle patate dolci, Parmigiano Reggiano e prosciutto

4.1 19 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g di prosciutto cotto affumicato affettato
  • 500 g di patate americane dolci sbucciate, a pezzi (circa 2 cm)
  • 500 g di acqua
  • 2 tuorli d'uovo
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • ½ - 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
  • 200 g di pangrattato
  • olio per friggere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 817.5 mg
Eiwitten 17.5 g
Calorieën 1686.4 kJ / 403.1 kcal
Vetten 8.8 g
Vezels 6.2 g
Verzadigd vet 3.8 g
Koolhydraten 63.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...