Compatibele versies
Crocchette alle patate dolci, Parmigiano Reggiano e prosciutto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di prosciutto cotto affumicato, affettato
- 500 g di patate americane dolci, sbucciate, a pezzi (circa 2 cm)
- 500 g di acqua
- 2 tuorli d'uovo
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ - 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- 200 g di pangrattato
- olio per friggere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1686.4 kJ / 403.1 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 63.3 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 817.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gattò di patate (TM6)
1j 30 menit
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40 min
Polpette di carne e melanzane
50 menit
Polpette di verdure con salsa allo yogurt (senza glutine)
1j
Spiedini di polpette alle zucchine
1j
Frittelle ai funghi
1h 10 min
Polpette spinaci e mozzarella
45 Min
Ravioli alla carbonara
1j 30 menit
Crocchette filanti con verdure e formaggi
35 Min
Polpette di pane
30 min
Crocchette di patate e speck
3h 20 min
Polpette di patate ed erbe aromatiche (senza uova)
1j