Compatibele versies
Crocchette alle patate dolci, Parmigiano Reggiano e prosciutto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di prosciutto cotto affumicato, affettato
- 500 g di patate americane dolci, sbucciate, a pezzi (circa 2 cm)
- 500 g di acqua
- 2 tuorli d'uovo
- 1 - 2 pizzichi di sale
- ½ - 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- 200 g di pangrattato
- olio per friggere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1686.4 kJ / 403.1 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 63.3 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 817.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gattò di patate (TM6)
1h 30min
Polpettine alla zucca
1 Std. 25 Min
Crêpes con fiori di zucca
1h 30min
Pizza di patate dolci
1h 5min
Cannelloni alla zucca e provola
1h 50min
Menù: Zuppa di miso; noodles; muffin al tè matcha (senza lattosio) (Bimby Friend)
1 Std. 45 Min
Crocchette di zucca e taleggio
1h 15min
Focaccia al pesto di pomodori secchi
4 Std.
Crocchette di patate e speck
3 Std. 20 Min
Crocchette di patate
1h 10min
Polpette di patate ed erbe aromatiche (senza uova)
1h
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3h