Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fettuccine
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Sugo all'abruzzese
- 50 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglie di basilico fresco, lavate
- 50 - 100 g di cipolla bianca, a piacere, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pancetta a cubetti, dolce o affumicata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2373.2 kJ / 567.2 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 27.5 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 925.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle al ragù
1h 10 min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2u. 30min
Penne alla Norcina
45min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4u.
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 Std. 5 Min
Sugo all'amatriciana
50min
Quadrucci e piselli in brodo
1h 20min
Strangozzi alla nonna Sabina
2h 5 min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2u. 30min
Pizza di pasqua dolce
3u.
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Ciambellone alla frutta secca
55 Min