Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino di cayenna secco, tritato piccante fresco o secco
- 720 g di polpettine di vitello piccoli puliti
- 50 g di vino bianco, secco
-
250
g di polpa di pomodoro a pezzi in scatola
of 250 g di pomodori in scatola - ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 15 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 899 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 11.9 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari alla napoletana
40min
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40min
Polpo alla Luciana
1h 30min
Polpetti all'inferno
40min
Moscardini alla busara sottovuoto
2h
Polpetti affogati
45min
Struffoli
1h
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Stoccafisso con i porri
50min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Moscardini al limone
30min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.