Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasti
- 730 g di farina + q.b. per infarinare
- 3 uova
- 130 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzico di sale
- 70 g di spinaci freschi in foglia
Ripieno e ravioli
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di filetti di cernia, senza pelle puliti, a pezzi
- 50 g di vino bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 2 uova
- 50 g di pangrattato
- 2 albumi
Sugo di pomodoro fresco al basilico
- 1 spicchio di aglio
- 750 g di pomodorini Pachino IGP
- 1 cucchiaino di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 6 foglie di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3251 kJ / 777 kcal
- Eiwitten
- 35.8 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 25.9 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min
Sugo classico
55min
Sugo al basilico
1h 10min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1h 30min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1 godz.
Sugo al tonno
45 min
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1 godz. 40 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45 min
Gnocchi al pomodoro
1h 30min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30min
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
50 min
Gnocchi al pomodoro e basilico (Bimby Friend)
30 min