Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasti
- 730 g di farina + q.b. per infarinare
- 3 uova
- 130 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzico di sale
- 70 g di spinaci freschi in foglia
Ripieno e ravioli
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di filetti di cernia, senza pelle puliti, a pezzi
- 50 g di vino bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 2 uova
- 50 g di pangrattato
- 2 albumi
Sugo di pomodoro fresco al basilico
- 1 spicchio di aglio
- 750 g di pomodorini Pachino IGP
- 1 cucchiaino di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 6 foglie di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3251 kJ / 777 kcal
- Eiwitten
- 35.8 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 25.9 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo al tonno
45 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min
Ravioli ricotta e spinaci
10h
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1óra
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45 min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1h 30 min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1h 30 min
Gnocchi al pomodoro e basilico (Bimby Friend)
30min
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
50min
Sugo classico
55min
Sugo al basilico
1óra 10p