Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di pasta secca corta (tipo ditaloni cottura 10 minuti, vedere consigli)
- 100 g di scalogno a metà
- 50 g di pancetta di maiale a cubetti
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 900 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
-
200
g di passata di pomodoro
of 200 g di pomodori pelati - 2000 g di acqua (vedere consigli)
- 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 2 cucchiaini di sale
- 4 pizzichi di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1824.6 kJ / 436.5 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 15.3 g
- Natrium
- 580.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta e ceci con pomodorini
40min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta e fagioli cannellini
40min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 Min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40min
Pasta e fagioli
40min
Pasta e fagioli
50min
Carbonara vegan chic (di Mirko Ronzoni)
35min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 Min
Pennette all'arrabbiata veloci
20 Min
Cannelloni al ragù
1 Std. 30 Min