Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolle in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di trippa precotta a listarelle (2 cm)
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 100 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale - 250 g di fagioli cannellini in scatola, scolati e sciacquati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1615 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g
- Koolhydraten
- 13.3 g
- Vetten
- 23.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Trippa in umido
1h 10min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30 min
Trippa in rosso con patate
1h 30 min
Fegato alla veneziana
35min
Trippa alla parmigiana
1u. 20min
Cinghiale in umido
1u. 45min
Costine di maiale alle verze
1u. 20min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Costine in umido
1u. 20min
Trippa all'empolese
1h 15min