Pappardelle al ragù di cinghiale

Pappardelle al ragù di cinghiale

4.7 29 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u.
4 porzioni

Ingrediënten

Pappardelle
  • 300 g di farina tipo 00
  • 3 uova
  • 15 g di olio extravergine di oliva
Ragù di cinghiale
  • 70 g di pancetta affumicata a cubetti
  • 60 g di carota pelata e a pezzi (2 cm circa)
  • 120 g di cipolla in quarti
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di carne di cinghiale a tocchetti piccoli
  • 70 g di vino rosso
  • 300 g di passata di pomodoro
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di acqua

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 1052.4 mg
Eiwitten 44.2 g
Calorieën 2987 kJ / 714 kcal
Vetten 32.1 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 4.6 g
Koolhydraten 63.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...