Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pappardelle
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Ragù di cinghiale
- 70 g di pancetta affumicata a cubetti
- 60 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di cipolla in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di carne di cinghiale a tocchetti piccoli
- 70 g di vino rosso
- 300 g di passata di pomodoro
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2987 kJ / 714 kcal
- Eiwitten
- 44.2 g
- Koolhydraten
- 63.1 g
- Vetten
- 32.1 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1052.4 mg
Alternatieve recepten
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Trippa in umido
1h 10min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Trippa alla parmigiana
1h 20min
Cinghiale in umido
1h 45 min
Trippa alla romana
2h
Tagliatelle al ragù di coniglio
1h
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4 godz. 30 min
Ragù bianco
1h 20min
Trippa all'empolese
1h 15min
Ragù di salsiccia
1h 15min
Tagliatelle al ragù
1h 10min