Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di gambo di sedano a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di guanciale a cubetti
- 800 g di trippa precotta, a listarelle (2 cm) (vedere consigli e varianti)
- 80 g di vino bianco
- 350 g di pomodori pelati a pezzi
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
- 10 foglioline di menta fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1846.3 kJ / 441.3 kcal
- Eiwitten
- 41.2 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 28.1 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 722.7 mg
Alternatieve recepten
Pappardelle al ragù di cinghiale
2 Std.
Trippa all'empolese
1sa 15 dk
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2h 30 min
Trippa in umido
1h 10 min
Trippa alla parmigiana
1h 20 min
Trippa alla trasteverina
45 min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10 min
Coda alla vaccinara
3h
Fegato alla veneziana
35min
Trippa alla fiorentina
1sa 15 dk
Trippa in rosso con patate
1h 30 min
Fagioli con le cotiche
1 Std. 45 Min