Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di pane raffermo
- 250 g di latte intero
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 - 4 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 60 g di pangrattato
- olio di semi di arachide q.b. per friggere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3525 kJ / 842.5 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 98.7 g
- Vetten
- 42.2 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 622.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30 min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30min
Pop corn di patate
1h 30 min
Pane cicci
4 Std. 30 Min
Polpette fritte
40 min
Timballo di melanzane, pomodori e caprino (TM6)
40 min
Frittelle di agretti
2óra
Focaccia alle carote
3h 30 min
Pane intrecciato timo e limone
4 godz.
Polpette di ricotta al sugo
50min
Rustici alla scarola
10h
Burger ceci e rucola
40 min