Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di pane raffermo
- 250 g di latte intero
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 - 4 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 60 g di pangrattato
- olio di semi di arachide q.b. per friggere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3525 kJ / 842.5 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 98.7 g
- Vetten
- 42.2 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 622.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pettole pugliesi
3 Std.
Focaccia barese TM6
4h
Cheesecake alle fragole
4h 30min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3h 30 min
Pane all'acqua
4h
Frittata di zucchine e ricotta
40 Min
Piadina (vegan)
45 min
Burger ceci e rucola
40 Min
Baguette pancetta e provolone
5 Std. 30 Min
Polpette di pane di mais
1 Std. 10 Min
Frittata di zucchine e pastinaca (6-9 mesi)
45 min
Bortellina
30 min