La cacio e pepe

La cacio e pepe

3.4 54 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 320 g di pasta tipo tonnarelli
  • 15 - 20 grani di pepe nero
  • 200 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
  • pepe nero macinato fresco a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 948.8 mg
Eiwitten 21.9 g
Calorieën 2048.5 kJ / 489.5 kcal
Vetten 17.7 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 8.7 g
Koolhydraten 64.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...