Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g di pasta tipo tonnarelli
- 15 - 20 grani di pepe nero
- 200 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- pepe nero macinato fresco, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2048.5 kJ / 489.5 kcal
- Eiwitten
- 21.9 g
- Koolhydraten
- 64.7 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 948.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai 4 formaggi (per 1 persona)
25 Min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35 Min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 Min
Gnocchi al gorgonzola dolce
20 Min
Gnocchi di patate con crema allo zafferano
1 Std. 30 Min
Spaghetti cacio e pepe
35 Min
Riso alla 'nduja con fonduta di provola
40 Min
Spaghettoni cacio e pepe
25 Min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min
Risotto cacio e pere
40 Min
Pasta alla gricia
30 Min