Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta per cannelloni
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno di carne
- 80 g di cipolla a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 60 g di sedano a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di salsiccia spellata, a pezzi
- 300 g di carne trita mista
- 50 g di vino rosso
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di sale
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 50 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
Terminare la preparazione
- 30 - 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2540.8 kJ / 607.3 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 52.9 g
- Vetten
- 30.6 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 664.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette alla calabrese
50min
Polpette al sugo
50min
Ravioli con ripieno di carne
1h 40 min
Sugo all'amatriciana
50min
Cannelloni al ragù
1h 30 min
Sugo classico
55min
Sugo al basilico
1óra 10p
Melanzane ripiene
1h 30 min
Cannelloni ripieni con ragù alla bolognese (Bimby Friend)
1h 30 min
Ragù di salsiccia
1óra 15p
Tagliatelle al ragù
1óra 10p
Lasagne al prosciutto cotto (senza glutine)
1óra 45p