Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
1
cucchiaino di miele
of 1 cucchiaino di zucchero - 400 g di farina di semola di grano duro rimacinata
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- 100 g di pecorino grattugiato
- 250 g di salsiccia fresca, sgranata
- 150 g di olive nere denocciolate a rondelle
- 200 g di cipolle insaporite (vedere consigli) (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1506.7 kJ / 360.1 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 35.6 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 879.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mafalde siciliane
2h 15min
Timballo di riso alla siciliana
1 godz. 30 min
Nfigghiulate Siciliane
3 godz. 50 min
Muffolette
3h
Cuddure con le uova
2óra
Pasta ‘ncasciata
1sa 55 dk
Panelle
1óra 25p
Rosticceria siciliana
2óra
Polpette di patate ed erbe aromatiche (senza uova)
1h
Brioches con il tuppo
3h
Pesto alla trapanese
20p
Tagliatelle al ragù
1j 10 menit