Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Maccheroni
- 250 g di acqua
- 500 g di semola rimacinata di grano duro
- ½ cucchiaino di sale
Ragù calabrese
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccolo
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- 150 g di carne di manzo, taglio muscolo a tocchetti (2 cm)
- 150 g di carne di maiale magra, a tocchetti (2 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di passata di pomodoro
- 80 g di concentrato di pomodoro
- 1 foglia di alloro secca
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino raso di zucchero
- 150 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm)
Terminare la preparazione
- pecorino o Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3048 kJ / 728 kcal
- Eiwitten
- 28.1 g
- Koolhydraten
- 74.5 g
- Vetten
- 31.1 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1663.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cartellate
1 Std. 5 Min
Cullurielli cosentini
4h 30 min
Cavatelli
1u. 30min
Pasta ai frutti di mare (Bimby Friend)
35 min
Involtini di cotica al sugo
1h 10 min
Strascinati con mollica e peperoni cruschi
2u.
Ravioli con cuore di nduja e pesto di melanzane
1u.
Lagane e ceci
1u.
Crispedduzzi calabresi
1 Std. 5 Min
Fileja al ragù
3u.
Arancini di riso
3 godz. 5 min
Fileja con sugo alla 'nduja e fagioli
2h 40min