Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Provolone a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di formaggio Gruviera a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 350 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
-
150
g di salame napoletano a cubetti
of 150 g di prosciutto cotto a cubetti - 2 uova sode, sbucciate e a fette (optioneel)
- 20 g di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 2062 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 34.9 g
- Vetten
- 26.6 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di melanzane
45 Min
Zucchero a velo
5 Min
Pangrattato
10 min
Crema pasticcera
15 min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Polpettone di carne ai funghi
1 godz. 30 min
Polpette al sugo
45 Min
Tagliolini alla zucca
1 Std. 20 Min
Spiedini di polpettine di pollo, zucchine e riso
1 godz. 40 min
Rotolo al prosciutto e formaggio
55 Min
Calzone
2 Std. 50 Min
Gattò di patate
1 godz. 30 min