Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cottura delle patate
- 500 g di acqua
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
Cullurielli
- 7 g di lievito di birra fresco
- 200 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di zucchero
- 500 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1975.3 kJ / 471.8 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 95.9 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 486 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzoni fritti napoletani
2u. 30min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min
Ciambelle di Carnevale
4h 5min
Calzone
2u. 50min
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2u. 50min
Turdilli calabresi
1u.
Chiacchiere
1 Std. 35 Min
Cono graffa
1u.
Zeppole di San Giuseppe
1u. 50min
Focaccia ai cicinielli
1h 45min
Panzerotti alla romana
55 Min
Krapfen di patate ripieni
2u. 30min