Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cottura delle patate
- 500 g di acqua
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
Cullurielli
- 7 g di lievito di birra fresco
- 200 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di zucchero
- 500 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- olio per frittura
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1975.3 kJ / 471.8 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 95.9 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 486 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane al semolino
4 Std.
Calzoni fritti napoletani
2h 30 min
Calzone
2h 50 min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20 min
Chiacchiere
1h 35min
Pastiera fiori d'arancio
12h
Ravioli dolci di castagne
1 godz. 10 min
Struffoli
1 Std.
Fiocchi di neve
5h
Pastiera napoletana
15 godz.
Cavatelli
1h 30 min
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min