Apparaten en accessoires
Cullurielli cosentini
Voorbereiding. 1u.
Totaal 4u. 30min
8 pezzi
Ingrediënten
Cottura delle patate
-
500 g di acqua
-
200 g di patate pelate e a tocchetti (2 cm circa)
Cullurielli
-
7 g di lievito di birra fresco
-
200 g di acqua tiepida
-
1 cucchiaino zucchero
-
500 g di farina tipo 00
-
10 g di sale
-
olio per frittura
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pezzo
Natrium
486 mg
Eiwitten
12 g
Calorieën
1975.3 kJ /
471.8 kcal
Vetten
3.8 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
95.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
L'Italia da gustare
70 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Panzerotti alla romana
55min
Ciambelle graffe napoletane
2u. 40min
Struffoli
1u.
Cavatelli
1u. 30min
Turdilli calabresi
1u.
Chiacchiere salate
55min
Pasta fresca tipo Trofie
30min
Chiacchiere
1u. 35min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2u.
Ciambelle di Carnevale
4u. 5min
Calzoni fritti napoletani
2u. 30min
Pizzette fritte
1u. 55min