Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di vino dolce da dessert (tipo Malvasia o Moscato)
- 1 uovo
- 50 g di strutto
- 1 pizzico di sale
- 380 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1000 g di olio di semi di girasole
-
200
g di miele
of 200 g di mosto cotto - 2 cucchiaini di codette colorate o palline colorate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 468 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 64.6 g
- Vetten
- 32.1 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Minestra di fave con cicoria
50min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Panzerotti
5h
Sasanelli gravinesi
45 min
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3 godz. 20 min
Pettole pugliesi
3h
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Focaccia barese
2h 55 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 godz. 20 min