Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 400 g di farina tipo 00
- 1200 g di acqua
- 10 g di sale
- 30 g di burro
- 10 g di miele
- 200 g di strutto
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 70 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 4 tuorli
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 3470.9 kJ / 79.5 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Natrium
- 102 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chiacchiere
1h 35 min
Croissant
7h 30min
Pan di Spagna
1h
Pasta choux
2 Std.
Pasta Choux
2 Std.
Minnuzze di Sant'Agata
7h 30min
Bignè alla crema di ricotta
2h 30 min
Ricotta (TM6)
16h 30min
Cartucce napoletane
1h 30 min
Ciambelle graffe napoletane
2h 40 min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Cornetti brioche
6h 30 min