Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 400 g di farina tipo 00
- 1200 g di acqua
- 10 g di sale
- 30 g di burro
- 10 g di miele
- 200 g di strutto
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 70 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 4 tuorli
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 3470.9 kJ / 79.5 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Natrium
- 102 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5 Std.
Crema mousseline
1 Std.
Pan di Spagna
1 Std.
Pasta choux
2 Std.
Piccoli bignè con crema alle nocciole
2 Std. 30 Min
Torta Saint Honoré
5h 50min
Cestini di crema e frutta
3h
Crema diplomatica
30 Min
Bignè alla crema di ricotta
2 Std. 30 Min
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Bignè con crema pasticcera
3h
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4 Std.