Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 100 g di farina tipo 00
- 10 g di lievito di birra fresco
- 80 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
Mandorle tostate
- 150 g di mandorle con la pelle
Impasto
- 25 g di sale
- 3 cucchiaini di pepe nero in polvere
- 200 g di strutto, a temperatura ambiente
- 400 g di farina tipo 00
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
Terminare la preparazione
- 40 - 50 mandorle con la pelle
- acqua q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1364.7 kJ / 326.2 kcal
- Eiwitten
- 6.6 g
- Koolhydraten
- 29.6 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 647.7 mg
Alternatieve recepten
Roccocò
2h
Pastiera fiori d'arancio
12h
Pizza di scarola
3h 30min
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Sfogliatelle frolle
2h 30min
Pastiera
15h
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Struffoli
1 Std.
Ciambelle graffe napoletane
2h 40min
Torta Babà napoletana
8h
Torrone napoletano
4h