Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Condimento
- 150 g di cipolle a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodorini gialli o rossi, a metà
- 1 cucchiaio capperi sotto sale, dissalati
- 10 olive nere denocciolate
- 1 pizzico di zucchero
- 1 rametto di origano fresco
Impasto
- 400 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsa di pomodoro
- 15 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 400 g di farina tipo 0
- 200 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- 20 olive nere denocciolate
- Voeding
- per 15 pezzi
- Calorieën
- 13062.8 kJ / 3120 kcal
- Eiwitten
- 73.5 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 98.4 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 29.6 g
- Natrium
- 4699.2 mg
Alternatieve recepten
Pettole pugliesi
3 Std.
Focaccia barese
2h 55min
Pizza barese ai pomodorini
2hod.
Focaccia barese TM6
4h
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3u. 20min
Pucce
7h
Calzone pugliese alle cipolle
2hod. 30min
Pitta rustica salentina
1h 40min
Pasticciotti leccesi
1h 15min
Focaccia di Carnevale salentina
3h 40min
Fruttone leccese al cioccolato
1h 40min
Minestra di fave con cicoria
50 Min