Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Condimento
- 150 g di cipolle a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodorini gialli o rossi, a metà
- 1 cucchiaio capperi sotto sale, dissalati
- 10 olive nere denocciolate
- 1 pizzico di zucchero
- 1 rametto di origano fresco
Impasto
- 400 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsa di pomodoro
- 15 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 400 g di farina tipo 0
- 200 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- 20 olive nere denocciolate
- Voeding
- per 15 pezzi
- Calorieën
- 13062.8 kJ / 3120 kcal
- Eiwitten
- 73.5 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 98.4 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 29.6 g
- Natrium
- 4699.2 mg
Alternatieve recepten
Minestra di fave con cicoria
50 min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 Min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min
Scarcella di pasqua ripiena
55 Min
Focaccia barese TM6
4小时
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Pucce
7h
Pettole pugliesi
3h
Focaccia pugliese
1h 10min
Pasticciotti leccesi
1h 15min
Pitta rustica salentina
1sa 40 dk
Focaccia barese
2h 55min