Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Condimento
- 150 g di cipolle a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodorini gialli o rossi, a metà
- 1 cucchiaio capperi sotto sale, dissalati
- 10 olive nere denocciolate
- 1 pizzico di zucchero
- 1 rametto di origano fresco
Impasto
- 400 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsa di pomodoro
- 15 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 400 g di farina tipo 0
- 200 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- 20 olive nere denocciolate
- Voeding
- per 15 pezzi
- Calorieën
- 13062.8 kJ / 3120 kcal
- Eiwitten
- 73.5 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 98.4 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 29.6 g
- Natrium
- 4699.2 mg
Alternatieve recepten
Pettole pugliesi
3h
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 godz. 20 min
Focaccia barese TM6
4 godz.
Focaccia barese
2hod. 55min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Focaccia di patate
2 godz. 50 min
Pasticciotti leccesi
1 Std. 15 Min
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Pucce
7 Std.
Focaccia di Carnevale salentina
3 Std. 40 Min
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min
Minestra di fave con cicoria
50 Min