Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta per biscotto
- 150 g di zucchero
- 100 g di burro a pezzi
- 3 uova
- 50 g di latte intero
- ½ limone, solo la scorza grattugiata (senza la parte bianca)
- 500 g di farina tipo 00
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci (16 g)
Crema pasticcera al cioccolato
- 4 tuorli
-
40
g di farina tipo 00
of 40 g di amido di mais (maizena) - 500 g di latte intero
- 85 g di zucchero
- 40 g di cioccolato fondente, a pezzi piccoli
Terminare la preparazione
- 200 g di Alchermes
- 60 g di zucchero
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 634.4 kJ / 151.6 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 23.9 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 14.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h
Rotolo al tiramisù
3 Std. 30 Min
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4 Std.
Canestrelli al profumo di vaniglia
1小时 20 分钟
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4h 30 min
Krapfen con crema pasticcera
4 godz. 20 min
Arancini di Carnevale
4 Std.
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3 Std.
Bombette di Carnevale ripiene
1 Std.
Castagnole (Cecamarini)
1h 5min