Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 225 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 3 uova
- 100 g di latte
- 40 g di limoncello
- 60 g di vermouth, secco
- 20 g di burro morbido, a pezzi
- 250 g di farina manitoba
- 250 g di farina tipo 0
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 16 g di lievito in polvere per dolci
-
500
g di strutto
of 500 g di olio di arachidi - zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 690 kJ / 164 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 18.9 g
- Vetten
- 8.1 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè con crema pasticcera
3 godz.
Ciambelline al vino rosso
1h
Torta della nonna
1 Std. 30 Min
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Ciambelle di Carnevale
4h 5min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Pesche dolci
2h
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Graffe di Carnevale
4h
Castagnole
1h 20 min
Chiacchiere allo yogurt
1h 5min
Pasta frolla
1h 10 min