Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di latte intero
- 80 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 250 g di farina manitoba
- 30 g di burro a tocchetti
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 1 pizzico di sale
Crema di latte e ricotta
- 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 110 g di zucchero
- 200 g di latte intero
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 10 g di miele
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 150 g di ricotta vaccina, sgocciolata dal siero
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di latte intero
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 577 kJ / 138 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 4.1 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Chiacchiere
1 Std. 35 Min
Struffoli
1h
Pastiera napoletana
15h
Sfogliatelle frolle
2h 30min
Panini napoletani con uova sode
2h 50min
Graffe di Carnevale
4h
Danubio salato
3h
Ciambelle graffe napoletane
2 Std. 40 Min
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min
Torta Babà napoletana
8h