Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta biscotto
- 4 uova, albumi e tuorli separati
- 1 pizzico di sale
- 80 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 130 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- 120 g di caffè espresso, freddo
- 50 g di Marsala
Ripieno
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 1 cucchiaio di zucchero vanigliato
- 1 cucchiaio di stabilizzatore per panna montata
- 250 g di mascarpone
- 50 g di zucchero
- amaretti, a piacere
- 2 cucchiai di cacao in polvere
- gocce di cioccolato q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1042.4 kJ / 249.1 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 24.6 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 144 mg
Alternatieve recepten
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5 Std.
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4h 30min
Pesche dolci
2h
Tartellette con crema al limone
4h
Torta cuore soffice panna e caffè
4h 30min
Rotolo al caffe e nocciola
2h 30min
Krapfen con crema pasticcera
4 Std. 20 Min
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Tronchetto al tiramisù
4h
Torta mimosa
1 Std. 5 Min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.