Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta biscotto
- 4 uova, albumi e tuorli separati
- 1 pizzico di sale
- 80 g di zucchero
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
- 130 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- 120 g di caffè espresso, freddo
- 50 g di Marsala
Ripieno
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 1 cucchiaio di zucchero vanigliato
- 1 cucchiaio di stabilizzatore per panna montata (optioneel)
- 250 g di mascarpone
- 50 g di zucchero
- 2 cucchiai di cacao in polvere
- gocce di cioccolato q.b. per decorare (optioneel)
- amaretti, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1042.4 kJ / 249.1 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 24.6 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 144 mg
Alternatieve recepten
Tartellette con crema al limone
4 godz.
Rotolo di gelato alla banana e caramello
4 godz. 15 min
Rotolo decorato
1h 5 min
Merendine yo-yo
1 godz.
Pan di Spagna panna e fragole
2 godz.
Rotolo al caffe e nocciola
2 godz. 30 min
Cream tart al cioccolato
8h
Pesche dolci
2 godz.
Tronchetto al tiramisù
4 godz.
Torta mimosa
1h 5 min
Cheesecake al tiramisù
6h 30min
Bignè con crema pasticcera
3h