Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1000 g di acqua
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema diplomatica
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 392 kJ / 93.7 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Natrium
- 17.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna
1u.
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Crema chiboust
1u.
Diplomatica
3u. 30min
Crema diplomatica
30min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2u.
Torta mimosa
1 Std. 5 Min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4u.
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Bignè con crema pasticcera
3u.
Tronchetto al tiramisù
4u.