Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1000 g di acqua
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema diplomatica
- 250 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 392 kJ / 93.7 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Natrium
- 17.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartellette con crema al limone
4h
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20 min
Torta Saint Honoré all'italiana
22 Std.
Pan di Spagna
1h
Croquembouche con crema all'arancio e cioccolato
10 Std.
Crema mousseline
1h
Diplomatica
3u. 30min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Crema diplomatica
30 min
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h
Torta mimosa
1h 5 min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.