Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dose di pane semi-bianco già pronto o come da ricetta base
- 200 g di pasta di mandorle già pronta o come da ricetta base, colorata di verde
- 1 dose di glassa di zucchero già pronta o come da ricetta base
- 100 - 150 g di cioccolato fondente a pezzi, a seconda del gusto
- 250 g di zucchero
- 500 g di ricotta di pecora (o ricotta vaccina)
- 60 g di acqua
- 40 g brandy
Ultimare la preparazione e decorare
- 100 g di frutta candita, mista, in piccoli pezzi a piacere (ciliegie, arancia, cedro, etc.)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2263 kJ / 541 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 85.7 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta di mandorle
1h 30min
Cassata siciliana (per 1 persona)
1h 30min
Frutta Martorana
27 Std. 30 Min
Pan di Spagna panna e fragole
2 godz.
Zucchero a velo
5 min
Cassata siciliana
6h 35min
Raffioli napoletani
45 min
Mostaccioli siciliani
1 godz.
Panna vegetale
6 Std. 10 Min
Gelato cioccolato e peperoncino con sciroppo al whiskey
14h 20 min
Profiteroles al limone
1h 45min
Cannoli siciliani
1h 30min