Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dose di pan di Spagna già pronto o come da ricetta base
- 200 g di pasta di mandorle già pronta o come da ricetta base, colorata di verde
- 1 dose di glassa di zucchero già pronta o come da ricetta base
- 100 - 150 g di cioccolato fondente a pezzi, a seconda del gusto
- 250 g di zucchero
- 500 g di ricotta di pecora (o ricotta vaccina)
- 60 g di acqua
- 40 g brandy
Ultimare la preparazione e decorare
- 100 g di frutta candita mista intera a piacere (ciliegie, arancia, cedro, etc.)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2263 kJ / 541 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 85.7 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè con frutti canditi
6 Std. 30 Min
Crema agli agrumi e meringa
Keine Bewertungen
Profiteroles al limone
1 Std. 45 Min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Arancini di riso
3 Std. 5 Min
Cassata siciliana
6 Std. 35 Min
Pasta di mandorle
1hod. 30min
Babà napoletano
2h 40 min
Babà napoletano
2 Std. 45 Min
Frutta Martorana
27 godz. 30 min
Cassata siciliana (per 1 persona)
1hod. 30min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min