Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta Choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di zucchero (10 g)
- 120 g di farina
- 3 uova (da 60 g circa)
Salsa al cioccolato e preparazione dei profiteroles
- 250 g di cioccolato fondente (min. 70 % di cacao) a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 200 g di latte
- gelato alla vaniglia
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciambella al limone
2h
Pasta Choux
2h
Profiteroles
2h
Profiteroles
2 Std. 15 Min
Pasticcini farciti alla crema di cioccolato
1 Std. 15 Min
Piccole cheesecake al pistacchio e mango
2h 30min
Gelato alla nocciola
5h 20min
Pasta di mandorle
Geen beoordelingen
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4h
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.