Apparaten en accessoires
Pasta Choux
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
18 porzioni
Ingrediënten
-
150 g di acqua
-
80 g di burro a pezzi
-
1 pizzico di sale
-
2 cucchiaini di zucchero (10 g)
-
120 g di farina
-
3 uova (da 60 g circa)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
2 g
Calorieën
300 kJ /
72 kcal
Vetten
5 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Le mie ricette con thermomix
198 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Pan di Spagna
1u. 50min
Polpettone di carne ai funghi
1u. 5min
Panna cotta
6u. 15min
Semifreddo al cioccolato/caffé
6u. 25min
Pasta Choux
2u.
Pasta choux
2u.
Pan di Spagna
1u. 50min
Pasta Choux
2u.
Rotolo al quark e fragole
1u. 30min
Profiteroles
2u.
Dessert di Capodanno alla melagrana
1u.
Bignè con crema pasticcera
3u.