Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di zucchero (10 g)
- 120 g di farina
- 3 uova (da 60 g circa)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 300 kJ / 72 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè con crema pasticcera
3h
Pasta Choux
2h
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 godz. 20 min
Crema mousseline
1ωρ.
Crema diplomatica
30min
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h
Pesche dolci
2h
Rotolo al quark e fragole
1ωρ. 30 λεπτ.
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Pasta choux
2h
Pasta Choux
2h
Mini maddalene al cioccolato
Geen beoordelingen