Pastiera fiori d'arancio

Pastiera fiori d'arancio

4.6 10 beoordelingen
Voorbereiding. 50min
Totaal 12u.
16 fette

Ingrediënten

Frolla
  • 200 g di zucchero
  • ½ arancia la scorza (senza la parte bianca)
  • 2 uova
  • 2 tuorli d'uovo
  • 250 g di burro freddo, a pezzi
  • 500 g di farina
  • 1 pizzico di sale
Farcitura
  • 500 g di grano cotto per pastiera
  • 200 g di latte
  • 40 g di burro
  • 1 cucchiaino di acqua millefiori (fior d'arancio)
  • 300 g di zucchero
  • 6 uova
  • 80 g di scorza di arancia candita a pezzi
  • 500 g di ricotta di pecora fresca ben scolata dal siero

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 fetta

Eiwitten 12.2 g
Calorieën 2129 kJ / 509 kcal
Vetten 22.9 g
Koolhydraten 67.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...