Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 320 g di farina
- 40 g di burro, morbido e a pezzi
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di prosciutto cotto, a pezzi
- 100 g di mozzarella, ben sgocciolata ed a pezzi (2 cm)
- 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- farina, per il piano di lavoro
- olio, per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1515 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Piadina romagnola
15 min
Panzerotti alla romana
55min
Impasto per pizza
1óra
Tortini al cioccolato con cuore morbido
40 min
Pizza Margherita
2óra
Focaccia di patate
2h 50min
Focaccine fantasia
2h 5min
Rotolo al prosciutto e formaggio
55min
Calzone
2h 50min
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Impasto per pizza
1óra
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min