Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 320 g di farina
- 40 g di burro, morbido e a pezzi
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di prosciutto cotto, a pezzi
- 100 g di mozzarella, ben sgocciolata ed a pezzi (2 cm)
- 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- farina, per il piano di lavoro
- olio, per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1515 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Piadina romagnola
15 分钟
Focaccia con salsiccia
2sa
Crêpes
1h 15min
Panzerotti alla romana
55min
Piadina romagnola
15 分钟
Arancini di riso
3 godz. 5 min
Pizza Margherita
2sa
Focaccia di patate
2h 50min
Focaccia con patate e rosmarino
2 Std. 35 Min
Focaccia alle cipolle
2sa 20 dk
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min
Mini calzoni
1sa 20 dk