Treccia di pan brioche ripiena

Treccia di pan brioche ripiena

4.7 14 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 20min
6 porzioni

Ingrediënten

Impasto
  • 250 g di latte
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco
    2 cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 550 g di farina
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 uovo
  • 10 g di sale (1 cucchiaino)
Ripieno e finitura
  • 200 g di speck tirolese a fette
  • 200 g di Asiago o altro formaggio a piacere, a pezzi (3 cm)
  • 1 tuorlo per spennellare
    20 g di latte, per spennellare

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 31.3 g
Calorieën 2776 kJ / 663 kcal
Vetten 29.4 g
Vezels 3.2 g
Koolhydraten 72.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...