Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di latte
-
½
cubetto di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 1 cucchiaino di zucchero
- 550 g di farina
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 10 g di sale (1 cucchiaino)
Ripieno e finitura
- 200 g di speck tirolese a fette
- 200 g di Asiago o altro formaggio a piacere, a pezzi (3 cm)
-
1
tuorlo per spennellare
of 20 g di latte per spennellare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2776 kJ / 663 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 72.9 g
- Vetten
- 29.4 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Ciambella al limone
2 Std.
Impasto per pizza
1h
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Danubio dolce
3 Std. 25 Min
Impasto per pizza
1h
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2 Std.
Pasta Choux
2 Std.
Pasta brisée
10 Min
Cantucci
1 Std. 50 Min
Pasta frolla
2 Std. 5 Min
Pasta frolla dolce
1 Std. 50 Min