Apparaten en accessoires
Torrone alle mandorle
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 30min
550 g
Ingrediënten
-
300 g di mandorle crude pelate
-
250 g di zucchero
-
scorza di limone (di 1 limone)
-
1 cucchiaino di cannella in polvere + q.b. per spolverizzare
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 550 g
Eiwitten
33.14 g
Calorieën
7251 kJ /
1740 kcal
Vetten
10.22 g
Koolhydraten
378.93 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cucina mediterranea
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Crème caramel
2 Std. 45 Min
Tartufi al cioccolato
Keine Bewertungen
Arancini di riso
3 Std. 5 Min
Caffè freddo
2 Std. 15 Min
Sorbetto al limone
8 Std. 30 Min
Babà napoletano
2 Std. 40 Min
Pasta Choux
2 Std.
Crema al caramello
4 Std. 40 Min
Panini di San Gallo
26 Std. 30 Min
Babà napoletano
2 Std. 45 Min
Torrone alle mandorle
3 Std. 20 Min
Amaretti sardi
45 Min