Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 400 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di zucchero
- 110 g di burro freddo, a pezzi
- 110 g di acqua fredda
Ripieno
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 170 g di semolino
- 1 tuorlo d'uovo
- 200 g di zucchero a velo
- 150 g di frutta candita mista, a pezzi (1 cm)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 250 g di ricotta fresca, ben sgocciolata
Terminare la preparazione
- 100 g di burro fuso
- zucchero a velo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1500.7 kJ / 358.7 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 55.1 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 71.2 mg
Alternatieve recepten
Dessert di Capodanno alla melagrana
1 Std.
Pandoro TM6
15h 15 min
Chiacchiere
1h 35 min
Mostaccioli siciliani
1 Std.
Profiteroles al limone
1h 45min
Pesche dolci
2h
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Graffe di Carnevale
4h
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Fiocchi di neve
5h
Maritozzi
11 Std.
Ciambelle di Carnevale
4 Std. 5 Min