Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 400 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di zucchero
- 110 g di burro freddo, a pezzi
- 110 g di acqua fredda
Ripieno
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 170 g di semolino
- 1 tuorlo d'uovo
- 200 g di zucchero a velo
- 150 g di frutta candita mista, a pezzi (1 cm)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 250 g di ricotta fresca, ben sgocciolata
Terminare la preparazione
- 100 g di burro fuso
- zucchero a velo
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1500.7 kJ / 358.7 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 55.1 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 71.2 mg
Alternatieve recepten
Pan di Spagna
1 godz.
Cupolette al limone
9 godz.
Chiacchiere
1h 35min
Bavarese al frutto della passione
3h
Casatiello dolce (con lievito madre)
19h
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2 godz.
Struffoli
1 godz.
Cheesecake al limone e lime
5u.
Fiocchi di neve
5u.
Pastiera napoletana
15 Std.
Graffe di Carnevale
4 godz.
Ciambelle graffe napoletane
2h 40min