Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
Crema alle nocciole
- 1 cucchiaio di cacao amaro in polvere
- 50 g di zucchero
- 10 - 15 g di amido di mais (maizena)
- 50 g di nocciole tostate
- 400 g di latte intero
- 4 tuorli d'uovo
- acqua q.b.
- cubetti di ghiaccio q.b.
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1525.9 kJ / 364.7 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 64.7 mg
Alternatieve recepten
Cream tart a cuore (di LuCake)
10h 20min
Code di aragosta con crema pasticcera
6 Std.
Sfogliatelle ricce
5 Std.
Piccola pasticceria natalizia
4 Std.
Torta ai tre cioccolati
5h 20min
Tortine al limone (TM6)
2 Std.
Semifreddo allo yogurt greco e pistacchi
5h 15min
Tartellette con crema al limone
4 Std.
Profiterole bianco
3 Std. 15 Min
Bignè con crema al pistacchio
3h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Bignè con crema pasticcera
3h