Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
Crema alle nocciole
- 1 cucchiaio di cacao amaro in polvere
- 50 g di zucchero
- 10 - 15 g di amido di mais (maizena)
- 50 g di nocciole tostate
- 400 g di latte intero
- 4 tuorli d'uovo
- acqua q.b.
- cubetti di ghiaccio q.b.
Terminare la preparazione
- zucchero a velo, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1525.9 kJ / 364.7 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 64.7 mg
Alternatieve recepten
Bignè con crema pasticcera
3 godz.
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Crema diplomatica
30min
Crema mousseline
1h
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Bignè alla crema di ricotta
2h 30min
Bignè con crema al pistacchio
3 godz.
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 godz. 20 min
Bignè con frutti canditi
6 godz. 30 min
Torta Diplomatica
3 godz.
Pan di Spagna
1h